CONTACTEER ONS

HET IS NOOIT TE LAAT OM TE WORDEN WAT JE HAD KUNNEN ZIJN

GEORGE ELIOT

Geluk voldoening succes en energie halen uit je werk… Het lijkt zo eenvoudig maar het is vaak een weg vol hobbels en obstakels.

Weten wat jij wil, wat jou gelukkig maakt, wat jouw sterktes zijn en jouw minpunten, wat je nodig hebt om werk en privé in balans te houden? Dit zijn zaken waarin ik je kan ondersteunen om ze helder te krijgen.

Na 17 jaar HR ervaring in verschillende sectoren had ik begrepen dat ik meer energie haalde uit het puur helpen van mensen. Ik volgde mijn hart en koos voor wat mij voldoening geeft en gelukkig maakt, 100% werken voor en met mensen. Een toegevoegde waarde kunnen zijn voor mensen vanuit mijn ervaring, kennis en kunde.

WAT MAG JE VERWACHTEN

“Zacht in de relatie hard in de feiten.”

Ik ben iemand die je de spiegel zal voorhouden en je steeds oprechte feedback zal geven en geloof dat open warme communicatie de beste manier is om andere inzichten te geven.

Ons denken is vaak een opeenstapeling van veronderstellingen (gedachten). Net deze veronderstellingen vormen vaak een rem in onze groei en ontwikkelingsproces. Samen die veronderstellingen ontkrachten is mijn sterkte.

KORT OVER MEZELF

“Empathisch, warm, energiek, authentiek.”

Ik ben mama in een nieuw samengesteld gezin met 2 eigen dochters en 2 plusdochters. Reizen met mijn man en kinderen is mijn escape uit het dagelijkse leven en mijn inspiratiebron. Restaurants ontdekken in binnen en buitenland, tijd door brengen met mijn gezin, vrienden en familie maakt me gelukkig. Daar waar mogelijk bijdragen aan vrijwilligerswerk geeft me energie.

Ik werk samen met Diaspoor, een erkend loopbaancentrum, waar een ruime expertise werd opgebouwd rond verschillende domeinen van HR en Welzijn. Doordat we een erkenning van de VDAB hebben betaal je maar 40 euro per loopbaancheque. Je eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding, met de tweede cheque zitten we 3 uur rond de tafel samen.

Heb je geen recht op loopbaancheques en wil je toch graag loopbaanbegeleiding volgen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en we kijken wat we voor je kunnen doen.

isabellederamee@diaspoor.be

+32 499 562 544